Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

У реконструкції шкіл використовуємо комплексний метод, – Ігор Гундич

05 Березня 2018 • 08:21

Кіл-сть переглядів: 292

1Для реконструкції шкіл на Житомирщині використовується комплексний метод – не тільки утеплення ззовні, а й внутрішні роботи та ремонт доріг, які ведуть до закладу.

 

Про це сказав голова ОДА Ігор Гундич під час звітної прес-конференції.

 

«Освіта – це те, на шо ми маємо звертати найбільшу увагу. Яке зерно ми посіємо у школі, таке воно і проросте. У 2017 році ми реконструювали Олевську та Ємільчинську утеплили Хорошівську та Гришковецьку гімназії. Ми використовуємо комплексний підхід – не тільки утеплюємо школи ззовні, а й за кошти митниці робимо до опорних шкіл дороги, створюємо новий освітній простір. Школа має бути привабливою не тільки ззовні, а й зсередини для того, щоб діти хотіли іти у школу навчатися», – сказав Ігор Гундич.

 

Також він додав, що у 2017 році закупили 12 шкільних автобусів, відкрили 7 медіатек, створили 446 додаткових місць у дитячих садочках за рахунок реконструкції і відкриття 6-ти садочків, створили нових 8 груп при школах.

 

Велика увага приділяється інклюзивному навчанню і вихованню: більше 400 дітей охоплено такою формою навчання у 183 школах області.

 

Нагадаємо, що у планах Ігоря Гундича на 2018 рік відкрити нові садочки, утеплити школи та закупити шкільні автобуси.

Версія для друку