Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

У селі Почуйки відкрили Центр активного дозвілля

24 Червня 2016 • 08:55

Кіл-сть переглядів: 888

Нещодавно у селі Почуйки Попільнянського району запрацював новостворений Центр активного дозвілля для людей поважного віку. Проект реалізовано за сприяння обласної громадської організації людей з інвалідністю «Молодь. Жінка. Сім’я» у рамках програми Фонду Східна Європа і є четвертим на Житомирщині, який втілюється саме у сільській місцевості.

 

Активна художня самодіяльність, доступ до Інтернету, зокрема і до соціальних мереж та скайп-зв’язку, а також послуги перукаря, майстра манікюру, швачки – все це та багато іншого відтепер є постійним, доступним і безкоштовним для жителів старшого віку села Почуйки Попільнянського району.

 

Під час відкриття Центру голова ЖОГОЛІ «Молодь. Жінка. Сім’я» Неля Ковалюк наголосила: «Те, що ви можете відчути себе не тільки гідними людьми, а й жінками – це дуже головне. Тепер всі жінки мають змогу отримати послуги перукаря, манікюрниці, поремонтувати або пошити одяг у швачки. Також навчитися комп’ютерної грамоти – спілкуватися у соціальних мережах, або користуватися скайпом».

 

Версія для друку