Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

У вересні ОДА продовжить прийом заявок від жителів області на відшкодування доїльних апаратів. ВІДЕО

28 Серпня 2017 • 08:27

Кіл-сть переглядів: 471

У вересні 2017 року обласна комісія продовжить приймати заявки на відшкодування вартості закуплених установок індивідуального доїння.

 

Компенсацію можуть отримати господарства населення Житомирщини, які утримують 3 і більше корів. Господарствам відшкодують вартість придбаної установки у сумі, рівній вартості придбання, але не більше 7000 грн за одиницю.

 

Отримати таку компенсацію господарство населення має право один раз на 5 років.

 

Підтримка надається з метою збільшення обсягів виробництва та якості молока у цій категорії господарств, механізації процесу доїння корів та зменшення витрат ручної праці, поліпшення зайнятості сільського населення.

 

Подання заявок та документів триватиме до 1 грудня 2017 року. З переліком необхідних документів можна ознайомитись ТУТ. За детальною інформацію про отримання дотації звертатись до управління агропромислового розвитку ОДА за адресою: майдан ім. С.П. Корольова, 3/14, телефон: (0412) 47-47-50. 

 

Також підприємці Житомирщини можуть отримати відшкодування за вирощування льону та гречки.

 

Нагадаємо, що у липні цього року компенсацію за придбання установок вже отримали 30 жителів Житомирщини по 5,3-7,0 тис. грн на господарство. Отримали відшкодування 15 господарств у Любарському, 6 у Новоград-Волинському районах, по 3 господарства – у Бердичівському, по 2 – в Андрушівському й Радомишльському, по 1 – у Коростишівському та Олевському районах. Нещодавно голова ОДА Ігор Гундич відвідав родину у Любарському районі, яка отримала кошти з обласного бюджету за установку доїння. Детальніше дивіться у відео.

 

Версія для друку