Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

У Володарсько-Волинському районі представили голову райдержадміністрації

06 Травня 2015 • 07:53

Кіл-сть переглядів: 688

Заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Вячеслав Поліщук  привітав нового голову райдержадміністрації із призначенням і зазначив, що це складна і відповідальна місія. «Спиратися на людей, враховувати думку громадськості, не втручатися в бізнес і не заважати йому», – порадив Вячеслав Поліщук посадовцю  і побажав, щоб весь свій досвід і знання він використав для розквіту району і області. 

 

В свою чергу Андрій Ющенко запевнив присутніх, що повністю усвідомлює відповідальність, яку передбачає посада, і не потребує багато часу на те, щоб ознайомитися зі станом справ, адже будучи депутатом районної ради, добре знає проблеми району. «Своїм основним обов’язком вбачаю виправдати довіру Президента, голови облдержадміністрації, людей, які рекомендували мене на цю посаду, і всіх жителів району», –  пообіцяв новопризначений голова

 

Довідково. Андрій Ющенко народився 21 серпня 1968 року в смт Володарську-Волинському Житомирської області. В 1992 році закінчив Київський політехнічний інститут за спеціальністю «Технологія машинобудування, металорізальні верстати та інструменти», в  2011 році – Національну академію державного управління при Президентові України за спеціальністю «Державне управління». Працював на посаді першого заступника голови РДА з травня 2006 року по червень 2009 року, на посаді заступника голови РДА – з червня 2009 року по червень 2010 року. 

 

 

Прес-служба облдержадміністрації

Версія для друку