Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

У всіх районах області визначено земельні масиви для військовослужбовців-учасників АТО

27 Лютого 2015 • 08:47

Кіл-сть переглядів: 565

На Житомирщині триває процес виділення земельних ділянок для військовослужбовців-учасників АТО. Так Головним управлінням Держземагентства в області визначено 45 масивів земель державної та комунальної власності, загальною площею 526 га у всіх районах області, із яких 22 земельних масиви розташовані на території населених пунктів (141 га) та 23 за межами населених пунктів (385 га). Визначені ділянки придатні для передачі в приватну власність військовослужбовцям-учасникам АТО для будівництва та обслуговування житлових будинків, ведення особистого селянського господарства і садівництва.

 

Найбільша кількість заяв від військовослужбовців-учасників АТО та членів їх сімей надійшла по м. Житомиру (672), Житомирському району (554), м. Новограді-Волинському (99), Коростишівському (81) та Ружинському (102) районах.

 

В Управлінні Держземагенства області запевняють, що робота по забезпеченню реалізації конституційного права військовослужбовців-учасників АТО та членів їх сімей на безоплатне отримання земельних ділянок у власність на Житомирщині не припиняється.

 

Прес-служба облдержадміністрації 

Версія для друку