Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

У Житомирі обговорили актуальні питання хлібопекарської галузі

29 Січня 2016 • 11:23

Кіл-сть переглядів: 790

Сьогодні, 29 січня, у Житомирі під керівництвом голови облдержадміністрації Сергія Машковського відбулася нарада з виробниками борошна, хліба і хлібобулочних виробів та закладами мережевої роздрібної торгівлі.

 

Учасники наради обговорили актуальні питання хлібопекарської галузі, питання стабілізації цін на хлібобулочні вироби, недопущення невмотивованого їх підвищення, якості виробів та шляхів подальшої роботи підприємств і їх модернізації.

 

За словами Сергія Машковського, виробництвом хліба в області займаються понад 28 суб’єктів господарювання. Загальна потужність хлібозаводів Житомирщини – 278 тонн хлібобулочних виробів на добу.

 

«Ми, як влада, сьогодні повністю відкриті. У мене завжди лише одна позиція: не перекладати відповідальність на представників будь-якої галузі. Ми маємо спільно вирішувати наші проблеми. Сподіваюсь, що ми налагодимо плідну співпрацю», – зазначив голова ОДА, звертаючись до учасників наради.

 

Виробники борошна, хліба поділилися своїми досягненнями у роботі та обговорили ті проблеми, які хвилюють представників хлібопекарської галузі.

 

У подальшому планується зібрати більше представників галузі, аби поділитися своїми пропозиціями щодо конструктивної співпраці.

Версія для друку