Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

У Житомирі обговорили питання надання державної допомоги комунальним підприємствам

03 Листопада 2017 • 08:46

Кіл-сть переглядів: 288

1У Житомирі обговорили питання надання державної допомоги комунальним підприємствам-монополістам, які надають послуги, що становлять загальний економічний інтерес.

 

У нараді, яка відбулася 31 жовтня, взяли участь департамент економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації, обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України, комунальні підприємства міської ради: «Житомиртеплокомуненерго», «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» та комунальні підприємства, які надають послуги з благоустрою території.

 

Міська рада порушила питання про підготовку звернення до Кабінету Міністрів України щодо внесення доповнень до переліку послуг, що становлять загальний економічний інтерес, відповідно до статті 3 Закону України «Про державну допомогу суб’єктам господарювання».

 

На нараді розглянули актуальні питання застосування законодавства про державну допомогу, зокрема правові засади проведення моніторингу державної допомоги суб’єктам господарювання, здійснення контролю за допустимістю такої допомоги для конкуренції, забезпечення захисту та розвитку конкуренції на ринках послуг, які надаються суб’єктами господарювання.

 

1

Версія для друку