Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

У Житомирі представники Мінрегіону розповіли про перспективи у сфері ЖКГ. ФОТО

11 Березня 2016 • 10:50

Кіл-сть переглядів: 814

У Житомирській ОДА сьогодні, 11 березня, відбувся «круглий стіл» на тему «Формування прозорих відносин споживача та надавача послуг на ринку ЖКГ як підґрунтя стабілізації соціального середовища регіону».

 

Захід проведено за ініціативи Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

 

У семінарі взяли участь заступник Міністра регіонального розвитку Едуард Кругляк, президент Експертної Міжгалузевої Асоціації України, головний аудитор Сертифікаційного центру «СТАНДАРТ» Ольга Максименко, перший заступник голови ОДА Геннадій Дмитренко, перший заступник голови облради Володимир Ширма, представники Мінрегіону з житлово-комунальних питань.

 

«Позитивно те, що є пряме спілкування з Мінрегіоном. Сьогоднішня зустріч є надзвичайно актуальною, оскільки проблемними питаннями залишаються утримання житла, забезпечення населення комунальними послугами та їх оплата. Разом з тим, постійно відбуваються зміни у законодавстві. Тому сьогодні закликаю всіх до плідної роботи. Користуйтеся можливістю задати питання представникам Мінрегіону», – наголосив Геннадій Дмитренко.

 

Учасники зібрання обговорили питання формування єдиних критеріїв оцінки Управляючих компаній в сфері житлово-комунальних послуг, професійної підготовки управителів, інформування споживачів про надання житлово-комунальних послуг та ін.

 

Основний акцент зустрічі ставився на інформування та роз’яснення щодо нових можливостей при створенні ОСББ.

 

Довідково

 

В області уже створено 249 об’єднань співвласників багатоквартирних будинків у 515 житлових будинках, що складає 25,3 % від загальної кількості  багатоквартирного житлового фонду.

 

Лише у минулому році зареєстровано 19 нових об’єднань співвласників.

 

Про те, які переваги мають учасники ОСББ, читайте тут.

Версія для друку