Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

У Житомирі представники ОТГ вчаться економити з Prozorro

28 Серпня 2017 • 09:30

Кіл-сть переглядів: 444

1У Житомирі представники об’єднаних територіальних громад області беруть участь у тренінгу на тему: «Поглиблення навичок здійснення публічних закупівель через систему Prozorro. Партисипація місцевих бюджетів».

Тренінг проходить сьогодні, 28 серпня, в офісі Житомирського ВП «Центр розвитку місцевого самоврядування».

 

«Наш Центр займається підтримкою спроможності територіальних громад. Сьогодні Житомирщина лідер у реформі децентралізації. Громади мають державну підтримку у вигляді субвенцій, а завдяки системі публічних закупівель ProZorro кошти можна економити», – сказав директор Житомирського ВП ЦРМС Василь Невмержицький.

 

Тренінг проходитиме протягом дня. Під час навчання представники ОТГ дізнаються про реєстрацію Замовників торгів в електронній системі закупівель та організацію закупівель, про порядок планування закупівель товарів, послуг та робіт, про оголошення про проведення процедури «Відкриті торги» та оскарження процедур закупівель.

Крім цього, вони ознайомляться із передумовами проведення процедури «Відкриті торги» та все про тендерну документацію – затвердження, умови, порядок внесення змін та інші питання.

Нагадаємо, завдяки впровадженню в області системи електронних закупівель вже вдалося зекономити 35 мільйонів гривень.

Версія для друку