Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

У Житомирі представили жіночу волейбольну команду області ВК «Полісся»

15 Грудня 2017 • 09:00

Кіл-сть переглядів: 467

У Житомирі відбулося представлення нової волейбольної команди Житомирської області – волейбольний клуб «Полісся».

У заході взяли участь голова Житомирської ОДА Ігор Гундич, голова обласної ради Володимир Ширма, міський голова Сергій Сухомлин.

«Сьогоднішня подія – ще одне підтвердження того, що сьогодні спорт на Житомирщині не тільки на словах, а на ділі ми показуємо, як це робити. Поряд із футболом, триатлоном, веслуванням на байдарка і іншими видами спорту ми розвиваємо і будемо розвивати нові види спорту. Сьогодні ми представляємо жіночу волейбольну команду «Полісся», яка буде грати у чемпіонаті Першої ліги. Ті задачі, які ми ставимо для команди, а це вихід через 2 роки у Суперлігу, упевнений, їм під силу. Сьогодні ми представляємо ще й нову форму команди, у якій дівчата здобуватимуть тільки перемоги», – сказав Ігор Гундич.

За його словами, на Житомирщині відроджується футбол, будується сучасний багатофункціональний стадіон 1 категорії, планується вже з 2018 року розпочати створення спортивного ліцею, закладені кошти на розвиток велоспорту, проходитиме підготовка олімпійських чемпіонів з веслування на байдарках і каное, а на волейбол спрямовано з обласного бюджету 617,8 тис. грн.

Вже 15-17 грудня у спортивному комплексі ЖНАЕУ стартує чемпіонат України з волейболу серед жіночих команд (Перша ліга).

Довідково. У складі команди ВК «Полісся» грають кандидати у майстри спорту Будкевич Дар’я, Лемишова Марина, Осипчук Валентина, Котар Ульяна, Жданова Дар’я. Окремі гравці цієї команди, а саме Будкевич Дар’я, Осипчук Валентина, Цимбалюк Анастасія і Трибюк Марія є переможцями студентської ліги і призерами Чемпіонату України серед команд вищої ліги. Також у складі команди грає член національної збірної команди України з волейболу у категорії U-17 Котар Ульяна.
Головний тренер команди Казьмерчук Анатолій Петрович.

Версія для друку