Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

У Житомирі пройде всеукраїнський патріотичний вишкільний табір «Нащадки козацької слави»

08 Червня 2016 • 14:45

Кіл-сть переглядів: 1 007

1З 13 до 17 червня у Житомирі на базі 95 аеромобільної бригади (м. Житомир, проспект Миру, 39) пройде всеукраїнський патріотичний вишкільний табір «Нащадки козацької слави».

 

У рамках заходу відбудуться змагання серед 200 учасників з усіх областей України – молоді призовного віку, що готуються до служби в лавах ЗСУ, вихованців  організацій військово-патріотичного виховання.

 

Учасники заходу будуть освоювати військові спеціальності: стрілецьку, тактико-медичну, тактичну, розвідувальну, стройову та десантну підготовки.

 

Всеукраїнська акція «Нащадки козацької слави» спрямована на збільшення чисельності молоді, яка готова до виконання обов’язку із захисту незалежності України.

 

Захід проводиться спільно управлінням сім’ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації на виконання плану заходів щодо національно-патріотичного виховання молоді на 2016 рік.

 

Мета заходу ознайомити учасників з вимогами до служби в ЗСУ та стандартами НАТО, практично підготувати молодь до захисту України та їх виховання на героїчних вчинках борців за незалежність України, а саме учасників АТО.

 

Офіційне відкриття заходу відбудеться 14 червня об 11.00 на базі військового інституту ім. С.П. Корольова.

Версія для друку