Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

У Житомирі пройшов Всеукраїнський тренінг для представників, які працюють у молодіжних та дитячих організаціях

29 Липня 2024 • 11:14

Кіл-сть переглядів: 117

Як повідомляє Управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОВА з 24 по 26 липня в м.Житомир проходив триденний Всеукраїнський тренінг для представників, які працюють в молодіжних та дитячих громадських організаціях.

 

Захід був організований з метою підвищення їх компетентностей для роботи з молоддю в умовах війни та пiслявоєнний період.

 

Зокрема учасники/ці дізналися про:

 

можливості отримання грантової підтримки від державних органів та інших організацій, як на проектну діяльність, так і на інституційний розвиток організації;

 

те, як працювати з бюджетними коштами та ефективно комунікувати з органами державної влади та з іншими організаціями.

 

А також здобули знання, навички та інструменти, необхідні для громадської діяльності та ефективної роботи з молоддю.

 

У підсумку учасники сформували коло однодумців та мережу контактів для подальшої співпраці в реалізації молодіжних ініціатив на місцевому та всеукраїнському рівнях та отримали змогу спілкуватися та вести спільну діяльність з різними організаціями та установами, що залучають до своєї діяльності молодь.

 

Довідково. Захід організовано Міністерством молоді та спорту України спільно з Управлінням національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОВА за підтримки проєкту «EU4Youth: залучення та розширення можливостей молоді», що співфінансується Європейським Союзом та урядом Федеративної Республіки Німеччина.

 

Версія для друку