Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

У Житомирі провели зустріч із сім’ями загиблих військовослужбовців

20 Жовтня 2015 • 14:45

Кіл-сть переглядів: 1 128

17 жовтня у Житомирському військовому комісаріаті відбулася зустріч із сім’ями загиблих військовослужбовців, які брали участь у антитерористичній операції.

 

На зустрічі були присутні заступник начальника департаменту праці та соціального захисту населення ОДА Василь Павлюк, координатор Центру допомоги учасникам АТО при облдержадміністрації Вікторія Мельниченко, представники пенсійного фонду, районних військкоматів та громадських організацій.

 

Сімей загиблих найбільше цікавило питання надання пільг, передбачених особам за Законами України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального статусу» та «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей». Члени сімей також мали можливість отримати інформацію з питань забезпечення житлом, медичної реабілітації тощо.

 

Вікторія Мельниченко також розповіла сім’ям загиблих про соціальні програми, які діють в нашій області, та закликала з будь-якими питаннями звертатися до Центру допомоги учасникам АТО при облдержадміністрації.

 

Детальніше про соціальні програми в Житомирській області для учасників АТО та сімей загиблих читайте тут.

 

1

 

 

2

 

3

 

4

Версія для друку