Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

У Житомирі розпочала роботу нова регіональна платформа «Діалог влади та бізнесу». ВІДЕО

15 Жовтня 2024 • 17:02

Кіл-сть переглядів: 262

У Житомирі розпочала роботу регіональна офлайн та онлайн-платформа для комунікації бізнесу із представниками влади «Діалог влади та бізнесу», яка впроваджується в рамках роботи Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України. Головна її мета  – забезпечення максимальної взаємодії між бізнес-середовищем та владою на всіх рівнях.

 

Ініціатива «Діалог влади та бізнесу» стане логічним продовженням сталої для Житомирщини практики регулярних обговорень нагальних для підприємців питань на майданчику Житомирської обласної військової адміністрації.

 

Нова платформа дасть змогу оперативно реагувати на виклики, запобігати перепонам для розвитку бізнесу в області. До цієї роботи будуть активно залучатися всі відповідні державні органи.

 

Питання, які потребуватимуть вирішення на державному рівні, будуть виноситися на засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.

 

Вже з 18 жовтня почнуть регулярно проводитися онлайн-зустрічі «Діалог влади та бізнесу». Перша зустріч відбудеться у п’ятницю з 10:30 до 12:30, де підприємці матимуть змогу обговорити актуальні питання з керівництвом області тему «Бронювання працівників та комунікація з ТЦК та СП».

 

Для того, щоб зробити обговорення максимально ефективним, пропонується заздалегідь залишити свої запитання за посиланням.

Версія для друку