Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

У Житомирі в  закладі дошкільної освіти № 25 відбувся День сонцезахисних окулярів  

26 Червня 2024 • 11:01

Кіл-сть переглядів: 318

У закладі дошкільної освіти № 25 міста Житомир відбувся День сонцезахисних окулярів, про це повідомляє департамент освіти Житомира на своїй офіційній сторінці у Facebook. Цей захід став справжнім святом для малечі, адже сонцезахисні окуляри для них – це не тільки засіб захисту від сонця, але й захопливий предмет, через який навколишній світ набуває нових, незвичних кольорів та форм.

 

Дошкільнята з радістю взяли участь у численних іграх та розвагах, які організували вихователі. Вони вивчали, як правильно користуватися сонцезахисними окулярами й проявили творчі здібності, виготовляючи окуляри за технікою оригамі.

 

«Це чудово, коли одягнув окуляри – і спускайся з гірки, грайся з друзями! А сонечко лише лагідно зігріває, зовсім не заважаючи очкам дивитися навкруги та пізнавати світ», – ділиться враженнями один з вихователів.

 

Педагогічні працівники зазначають, що такий день сприяв не лише розвагам, але й розвитку важливих навичок. Адже діти дізналися про необхідність захисту очей від сонячних променів, а також проявили креативність у виготовленні власних окулярів.

 

Заходи, подібні до цього, показують, що навчання і розваги можуть йти пліч-о-пліч, створюючи для дітей цікаве і безпечне середовище для розвитку.

 

 

Версія для друку