Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

У Житомирі відбулася дитяча патріотична акція малюнку на асфальті “Вишиванка єдності”

24 Серпня 2023 • 14:45

Кіл-сть переглядів: 465

Діти — це надія, віра та майбутнє нашої Батьківщини.

 

Кожен день ведення повномасштабної війни показує, що саме маленькі громадяни дуже тонко розуміють важливість збереження України та її символів,  а перемога над ворогом  є  запорукою їхнього щасливого життя.

 

23 серпня, за ініціативи Управління культури та туризму та Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Житомирської обласної військової адміністрації, відбулася дитяча патріотична акція малюнку на асфальті — “Вишиванка єдності”, присвячена Дню Незалежності України.

 

Юні учасники ГО “Світова молодіжна спільнота – Житомир”  разом з дорослими взяли участь у створенні патріотичної арт-інсталяції на асфальті під назвою “Вишиванка єдності».

 

Молоді художники використали тротуарні плити як своє полотно, розписуючи на них орнамент вишиванки – символ української культури та єдності народу.

 

Яскравий та креативний арт-проєкт став втіленням патріотичних почуттів дітей, їхньої гордості за Україну та намагання показати, що маленькі дії можуть мати великий вплив.

 

Ця ініціатива є чудовим прикладом того, як молоде покоління виявляє свою підтримку країні й активно долучається до патріотичних заходів. Діти разом із дорослими створили не лише красиву арт-композицію, а й символічно продемонстрували своє прагнення до єдності й розвитку України.

 

 

Версія для друку