Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

У Житомирі відбувся фізкультурно-оздоровчий захід присвячений 10-річчю започаткування Цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України. ФОТО. ВІДЕО

02 Травня 2024 • 16:33

Кіл-сть переглядів: 624

На Житомирщині, 01 травня, на базі човнової станції «Чайка» за ініціативи Управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОВА відбувся фізкультурно-оздоровчий захід «Забіг до 10-річчя започаткування Цивільно-військового співробітництва у Збройних Силах України».

 

Метою заходу було залучення учасників до оздоровчої рухової активності в умовах воєнного стану. У спортивному дійстві взяли участь близько 70 осіб, серед яких були студенти різних навчальних закладів міста Житомира, а саме: курсанти Житомирського військового інституту імені Сергія Павловича Корольова, студенти Житомирського торговельно-економічного фахового коледжу, члени Молодіжної ради при Житомирській обласній військовій адміністрації та представники 199 навчального центру Десантно-штурмових військ Збройних сил України.

 

На початку заходу усі учасники взяли участь у спільній руханці, яку провела стипендіатка відділення Національного олімпійського комітету у Житомирській області Марина Чорна.

 

Після чого, спільно з президентом та спортсменами «Федерації з веслування на човнах «Дракон» у Житомирській області» було проведено заплив на човнах по річці «Тетерів».

 

 

Версія для друку