Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

У Житомирі відкрили інсталяцію «Грані». ФОТО

12 Січня 2017 • 13:36

Кіл-сть переглядів: 618

Сьогодні, 12 січня, у Житомирі напроти обласної бібліотеки ім. О. Ольжича встановлено інсталяцію «Грані3».

 

Інсталяція встановлена за ініціативи Представництва Міжнародної організації з міграції  (МОМ) в Україні та Міністерства соціальної політики України, а також за сприяння Житомирської облдержадміністрації.

 

На відкритті інсталяції були присутні начальник управління сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Світлана Гресь, заступник директора департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації Світлана Бойм, представник МОМ в Україні Ірина Мидловець, представник ГО «Жіночий інформаційно-консультаційний центр» Ірина Бабенко та начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради Ірина Ковальчук.

 

Протягом двох тижнів інсталяція «Грані3» буде інформувати мешканців міста Житомира про явище торгівлі людьми, про безпечне працевлаштування, безпечні подорожі, знайомити із реальними історіями постраждалих, а також із номерами «гарячих ліній» із протидії торгівлі людьми.

 

За оцінками Представництва МОМ в Україні понад 160 тис. українців постраждали від торгілві людьми, починаючи із 1991.

 

Заступник директора департаменту праці та соціального населення облдержадміністрації Світлана Бойм закликала присутніх шукати роботу закордоном тільки у перевірених фірмах, які мають на цю діяльність ліцензію. Якщо будуть відомі факти порушення діяльності таких фірм – повідомляти безпосередньо у департамент.

 

Національна «гарячі лінія» з протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів 527 (безкоштовно з мобільних) або 0-800-505-501 (безкоштовно зі стаціонарних).

Версія для друку