Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

У Житомирі відзначили освітян області. ФОТО

02 Листопада 2016 • 14:45

Кіл-сть переглядів: 1 036

Сьогодні, 2 листопада, у Житомирському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти відзначили лауреатів та учасників Восьмого Міжнародного форуму-презентації «Інноватика в сучасній освіті».

 

Міжнародний форум «Інноватика в сучасній освіті» – найбільший представницький в Україні професійний форум освітніх, наукових і науково-технічних інновацій, який з 2009 року представляє досягнення національних і закордонних навчальних закладів; експозиції виробників і постачальників навчального обладнання та технічних засобів, інноваційних програм і рішень для освіти; науково-практичні конференції, семінари, презентації з актуальних проблем сучасного розвитку освіти.

 

Житомирщину на форумі представляли Житомирський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти,науково-методичний центр управління освіти Житомирської міської ради та 29 закладів міста і області, які отримали дипломи учасників та занесені до міжнародного каталогу навчальних закладів «Інноватика в сучасній освіті».

 

«Ми повинні змінювати та модернізувати освіту. Найголовніше те, що Житомирська область бере участь у цьому процесі», – зазначив начальник управління освіти та науки Житомирської облдержадміністрації Вадим Калінін.

 

Також відзнаку отримав і Вадим Калінін за інноваційну книгу, якій немає аналогів в Україні – «Організація і проведення мовних таборів як одна з умов успішного оволодіння іноземною мовою».

Версія для друку