Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

У Житомирі вперше відбудеться Бал благодійників

23 Квітня 2015 • 11:40

Кіл-сть переглядів: 544

У Житомирі 29 квітня відбудеться перший Бал благодійників, під час якого збиратимуть кошти на придбання житла для багатодітної родини. Організатори заходу – Житомирська міська дитяча громадська організація «Все робимо самі», Благодійний фонд «Сім’Я», Благодійний фонд «Зігрій любов’ю дитину», відділ соціального служіння Житомирської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату та Асоціація благодійників України.

 

Свою участь у Балі благодійників вже підтвердили Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет та народна артистка України Ніна Матвієнко. На захід також завітають відомі українські артисти та громадські діячі.

 

У програмі благодійного заходу передбачені виступи зірок естради, благодійний аукціон виробів майстрів художньої творчості, благодійна лотерея, майстер-клас із вальсу та польки, презентація клубу благодійників «Ангели добра» та нагородження кращих благодійників, а також обрання короля та королеви Балу.

 

Всі зібрані кошти будуть передані родині,в якій виховується шестеро неповнолітніх дітей. До речі, сім’я майже 20 років займається благодійністю, але не має власного житла.

 

Прес-служба облдержадміністрації

 

Версія для друку