Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

У Житомирській ОДА говорили про відзначення Дня Конституції України в умовах карантину

24 Червня 2020 • 18:00

Кіл-сть переглядів: 373

Питання відзначення в області Дня Конституції України обговорили під час наради у Житомирській ОДА.

 

Провів нараду сьогодні, 24 червня, заступник голови ОДА Віктор Градівський за участю представників структурних підрозділів ОДА та Житомирської міської ради.

«28 червня вся Україна відзначатиме прийняття Основного закону держави. Цього року карантин вніс свої корективи до формату заходів, тому запрошуємо всіх долучитися до онлайн-святкування Дня Конституції», – зазначив Віктор Градівський.

Директор Державного архіву Житомирської області Ігор Слобожан повідомив, що з нагоди відзначення Дня Конституції України на офіційному вебсайті установи кожен може переглянути онлайн-виставку архівних документів, пов’язаних з історією цього державного свята.

 

Як повідомив директор департаменту культури, молоді та спорту ОДА Максим Обшта, у зв’язку із посиленням в області протиепідемічних заходів цьогоріч традиційної ходи не буде, а покладання квітів відбудеться лише за участю керівництва області та міста. 

 

Нагадуємо, що на вебсайті ОДА та сторінці ОДА у Фейсбук триває онлайн-марафон до Дня Конституції України, де можна дізнатися про становлення Основного закону України та його основний зміст. 

 

Зверніть увагу! Сьогодні завершується онлайн-конкурс творчих робіт «Моя КонституціЯ». Встигніть опублікувати фото своїх робіт, стати учасником виставки, яку буде розміщено в облдержадміністрації, та отримати подарунок від організаторів конкурсу. 

 

#ДеньКонституціїОнлайн 

 

 

 

Версія для друку