Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

У Житомирській ОДА пройшла нарада щодо реабілітації застрахованих осіб

10 Червня 2016 • 12:29

Кіл-сть переглядів: 675

1Вчора, 9 червня, у малій залі Житомирської ОДА пройшла нарада під керівництвом заступника голови ОДА Ярослава Лагути із головними лікарями медичних закладів області щодо реабілітації застрахованих осіб. Нарада проводилися за ініціативи Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

 

«Питання оздоровлення та реабілітації досить важливе у суспільстві. Ці питання потребують постійного моніторингу та контролю», – зазначив Ярослав Лагута.

 

Наразі ситуація з путівками на Житомирщині складна, адже їх потреба досить велика. Тому всі путівки для відновлювального лікування в санаторно-курортних закладах будуть повністю використані.

 

Учасники наради проаналізували і обговорили всі питання та визначили спільні кроки у їх вирішенні. Зокрема, Фонд соціального страхування планує найближчим часом укладати договори безпосередньо з санаторно-курортними закладами, що дозволить закупляти путівки без проведення тендерів та значно спростить доступ до оздоровлення пересічним жителям Житомирщини, які цього потребують.

Версія для друку