Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

У Житомирській ОДА проти коронавірусу вакциновано 97,5% працівників, — Олег Шарварко

08 Листопада 2021 • 16:10

Кіл-сть переглядів: 385

Про це повідомив сьогодні, 08 листопада, керівник апарату Житомирської облдержадміністрації Олег Шарварко журналістам телеканалу «СК1».

 

Під час інтерв’ю він також зазначив, що відмовилося від вакцинації проти COVID-19 8 працівників ОДА, 2 з яких вже відсторонено від роботи, а решта знаходяться на лікарняному або у відпустці.

 

У райдержадміністраціях Житомирщини не вакциновано 26 осіб, з яких 17 мають протипоказання або нещодавно перехворіли на COVID-19 та 9 працівників відмовилися щепитися (4 особи відсторонено від роботи та 5 перебувають на лікарняному або у відпустці).

«Всі працівники, які відсторонені від роботи у обласній та районних державних адміністраціях не отримуватимуть заробітну плату, однак матимуть можливість вакцинуватися впродовж 4 місяців після усунення їх від виконання службових обов’язків. Ті, хто не щепляться протягом цього періоду, будуть у подальшому звільнені з державної служи», — зазначив Олег Шарварко.

Детальніше дивіться згодом у відеосюжеті «Телеканалу СК1».

 

На тому, що працівники обласної та районних державних адміністрацій Житомирщини відповідально поставилися до вакцинації проти COVID-19, сьогодні під час онлайн-брифінгу також наголосив голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.

 

Нагадаємо, що на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке відбулася 27 жовтня, на територіях Житомирської, Івано-Франківської, Київської, Луганської, Львівської, Хмельницької та Чернігівської областей з 00 год. 00 хв. 30 жовтня встановлено червоний рівень епідемічної небезпеки. 

 

За минулу добу в області зафіксовано 718 нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію та 18 жителів області померли.

 

Довідково. Фактична чисельність працівників Житомирської ОДА  — 500 осіб, райдержадміністрацій — 576 осіб.

Версія для друку