Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

У Житомирській ОВА відбувся тренінг щодо питань інформування та пошуку кандидатів у патронатні вихователі. ВІДЕО

18 Квітня 2024 • 14:10

Кіл-сть переглядів: 1 611

Сьогодні, 18 квітня, відбувся тренінг щодо питань інформування та пошуку кандидатів у патронатні вихователі для фахівців із соціальної роботи та спеціалістів соціальних служб у справах дітей громад області.

 

У навчанні також взяли участь директорка Житомирського обласного центру соціальних служб Анна Антіпова, регіональна координаторка у Житомирській області проєкту «Родина для кожної дитини: розвиток сімейного патронату» Наталія Пилипчук, фахівчиня із соціальної роботи II категорії відділу організації навчальних заходів Оксана Варчук та фахівчиня з соціальної роботи та кейс-менеджменту Олена Яковець.

 

Тренінг реалізовано в рамках підписаної раніше угоди про партнерство між  МБО «Партнерство «Кожній дитині» та одинадцятьма територіальними громадами Житомирщини, а саме: Житомирською, Звягельською, Андрушівською, Баранівською міськими радами, Хорошівською, Радомишльською, Малинською, Брусилівською, Чоповицькою, Пулинською селищними радами та Краснопільської сільською радою.

 

Під час тренінгу учасники розглянули основні положення та особливості застосування принципу забезпечення найкращих інтересів дитини, сутність патронату над дитиною, критерії до кандидатів у патронатні вихователі тощо.

 

Нагадаємо, що 16 квітня у приміщенні Житомирської ОВА відбулася презентація проєкту ЮНІСЕФ «Родина для кожної дитини: розвиток сімейного патронату».

Версія для друку