Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Учасники АТО навчають понад 200 десантників на військовому полігоні Житомирщини

28 Січня 2015 • 13:43

Кіл-сть переглядів: 846

На одному з військових полігонів Житомирщини проходить навчально-методичний збір з адміністрацією військових частин високомобільних десантних військ Збройних Сил України. Про це повідомляє Міністерство оброни України.

 

Понад 200 «крилатих піхотинців» інтенсивно навчаються та вдосконалюють рівень індивідуальної підготовки і професійної майстерності.

 

Для якісного та фахового проведення заходу офіцерами командування високомобільних десантних військ розроблено відповідні програми навчань, а інструкторами виступили досвідчені десантники — учасники АТО.

 

«У ході заходу використовуються нові підходи в підготовці військовослужбовців. Це надасть можливість підвищити їх командирські якості, впевнено приймати рішення та вміло управляти підрозділами в ході виконання завдань. Крім цього, отримані знання допоможуть воїнам-десантникам проводити підготовку відмобілізованих громадян, які поповнять лави високомобільних десантних військ в ході чергової хвилі мобілізації», — зазначив т.в.о. командувача ВДВ Збройних Сил України полковник Володимир Іванов.

 

 

Прес-служба облдержадміністрації

Версія для друку