Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Учні Коростенського міського колегіуму стали переможцями конкурсу «Моральний вчинок»

23 Травня 2016 • 09:08

Кіл-сть переглядів: 839

1У 2016 році Асоціація українських правників спільно з Київським інститутом музики  ім. Р.М. Глієра та Українським фондом культури, за підтримки Київського університету імені Бориса Грінченка, Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова знов традиційно проводили серед школярів і студентів VI  Всеукраїнський конкурс «Моральний вчинок», який за п’ять попередніх років набув значної популярності в усіх регіонах України.

 

VI Конкурс стартував у лютому 2016 року і завершується урочистою церемонією нагородження переможців сьогодні, 23 травня.

 

Дипломантами конкурсу є і учні з Житомирської області.

 

Серед представників різних вікових груп диплом з ІІІ місцем отримали учні  Коростенського міського колегіуму Житомирської області за соціальний проект «Подаруй світло» (короткометражний фільм). Керівник проекту – Лазаренко Ірина Олегівна, педагог-організатор.

 

Переможці Конкурсу в кожній віковій групі будуть нагороджені Дипломами Асоціації українських правників, а керівники проектів, які, разом із своїми вихованцями підготували конкурсні проекти-переможці, будуть відзначені Подяками.

 

Довідково:

 

Конкурс був започаткований у 2010 році з метою популяризації духовних і моральних надбань, сприяння формуванню громадянської позиції та соціально-правової активності учнів і студентів.

 

Вже шостий рік поспіль він демонструє надзвичайну активність учнів і студентів, які у творчій формі звітують про широкомасштабну суспільнокорисну діяльність, яку вони проводять під проводом педагогів, батьків, лідерів громадських організацій.

 

Цього року після завершення попередніх місцевих, районних та обласних етапів на розгляд членів Журі шостого Конкурсу було надіслано 1143 творчі проекти, які представили всі регіони України. Кількість учасників, які взяли участь у втіленні проектів, сягнула майже мільйон осіб.

 

Урочиста церемонія нагородження переможців та дипломантів VІ Всеукраїнського конкурсу «Моральний вчинок» відбудеться 23 травня 2016 року в Київському університеті імені Бориса Грінченка.

Версія для друку