Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

УМВС Житомирщини повідомляє про 17 повідомлень можливого порушення виборчого законодавства

25 Жовтня 2015 • 18:07

Кіл-сть переглядів: 677

Станом на 20.00 25 жовтня до міліції надійшло 17 повідомлень про можливі порушення виборчого законодавства.

Про це повідомляє оперативний штаб УМВС Житомирщини. Усі повідомлення належним чином зареєстровані. Розпочаті відповідні перевірки.

Повідомлення про можливі порушення, пов’язані з виборами надійшли: 8 – з  м. Житомира, по 2 – з Коростишівського та Коростенського районів, по 1 – з Брусилівського, Житомирського, Радомишльського, Ружинського і Чуднівського районів.

За усіма повідомленнями тривають перевірки. Зокрема, в обласному центрі на вул. Корольова та Саєнка було затримано 2 підозрілих автобуса, у Коростишівському районі – спостерігач не потрапив на засідання дільничної виборчої комісії, у Ружинському районі – у списках виборців олівцем були зроблені помітки, у Чуднівському районі – замість по 2 лише по 1 великій та малій скриньці для голосування, у Коростенському – фотографування бюлетенів у кабінці для таємного голосування, у Радомишльському районі на трьох дільницях – не видаються бюлетені для голосування за кандидатів у депутати до Житомирської обласної ради через невірно надрукований номер виборчого округу та інше.

Версія для друку