Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

УСБУ в Житомирській області нагадує «телефони довіри» напередодні місцевих виборів

24 Вересня 2015 • 13:26

Кіл-сть переглядів: 2 439

Служба безпеки України вживає всіх належних заходів для забезпечення державної безпеки напередодні і під час місцевих виборів 25 жовтня 2015 року, своєчасного виявлення, ефективного запобігання та припинення проявів терористичного і екстремістського характеру стосовно всіх учасників виборчого процесу. В межах своєї компетенції сприяє органам державної влади у забезпеченні демократичного і конституційного волевиявлення громадян.

 

Інформацію про можливі правопорушення у ході виборчої кампанії у сфері державної безпеки мешканці і гості Житомирщини можуть повідомляти за номером цілодобової телефонної «лінії довіри» обласного Управління СБУ (0412) 47-21-52 або ж надсилати на електронну скриньку usbu_zhr@ssu.gov.ua.

 

Крім того, для звернень громадян цілодобово працює «гаряча» лінія Служби безпеки України 0-800-501-482 та електронна скринька callcenter@ssu.gov.ua.

 

Отримана інформація обов’язково буде перевірена, а конфіденційність – забезпечена. За результатами перевірки прийматимуться відповідні рішення.

Версія для друку