Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Успішних жителів області запрошують позмагатися за всеукраїнську премію «KS Motivation»

04 Серпня 2017 • 09:59

Кіл-сть переглядів: 445

1Жителів області, які досягли успіху у різноманітних сферах життя, запрошують позмагатися за всеукраїнську премію «KS Motivation».

 

Реєстрація сучасників триває до 20 серпня.

 

Всеукраїнська премія «KS Motivation» створена з ініціативи всеукраїнської громадської організації «Кожен спроможен», щоб підтримати професіоналів і нові якісні проекти, спрямовані на розвиток України, на мотивацію українців до самовдосконалення, до професійних успіхів, до підвищення соціальних стандартів у країні. Крім того, організатори ставлять перед собою завдання популяризації сфери освіти особистості, високої культури і нових технологій.

 

Подати заявку на участь в конкурсі можна ТУТ.

 

Номінації премії:

 

«Відеопроект року»

 

Номінація, в якій можуть поборотися за звання «кращого» проекти музичних кліпів, соціальної реклами, художні і документальні фільми, які мотивують і надихають на нові звершення і рух вперед.

 

«Соціальний проект року»

 

Учасниками категорії можуть стати громадські організації, волонтери, чиї проекти спрямовані на розвиток країни та особистості у всіх аспектах, проекти соціальної значимості.

 

«Учитель року»

 

Шкільні вчителі або викладачі ВНЗ, училищ, технікумів, які змогли мотивувати своїх учнів / студентів на навчання, розвиток, особистісний ріст і самореалізацію.

 

«Тренер року з розвитку особистості»

 

Тренери особистісного зростання і розвитку, чиї майстер-класи та тренінги дійсно змінюють мислення людини, мотивуючи на досягнення цілей і поставлених результатів.

 

«Прозаїк року»

 

Письменники, чиї твори по праву можна вважати віхою письменницької майстерності. Брати участь можуть автори в таких жанрах, як бізнес-література, освітня література.

 

«Поет року»

 

Учасниками можуть стати всі, хто пише вірші чи поеми, в яких простежується глибина думки, мудрість, мотивація.

 

«Спортивний тренер року»

 

Учасником може стати будь-який тренер, який зміг виховати в своїх підопічних волю до перемоги і бажання досягати високих результатів, завдяки власній праці і самовдосконалення.

 

“Подія року”

 

У номінації візьмуть участь проекти, що відрізняються своєю оригінальністю і новизною. Проекти, які дійсно змогли проявити максимум креативу і мотивації у своєму втіленні. Це можуть бути фестивалі, флешмоби тощо

 

 «Школа року»

 

Беруть участь всі приватні студії і школи, які чогось навчають. До уваги беруться результати і успіхи учнів.

 

 «Артист року»

 

Пропоную об’єднати всіх в одну категорію «Артист», оскільки оцінюється не з точки зору мистецтва, а з точки зору мотивації, тобто творчість артиста, його матеріал, повинні містити в собі такі пісні, які зміцнюють дух, мотивують, розвивають особистість. Так само не можна оцінювати «Музгрупу року», тому що за великим рахунком головний критерій для групи – пісні, їх тексти, а це конкретний автор, виконавець.

 

 «Майбутнє України» до 18 років

 

Діти, які вже в своєму юному віці подають великі надії і вже зараз докладають максимум зусиль і праці, щоб досягти наміченого в науці і спорті

 

 «Кращий журналіст року»

 

«Акули пера», чиї, статті, замітки, сюжети здатні міняти людей, спонукаючи до професійного росту і культурного розвитку.

 

«Міс K.S. Motivation»

 

Конкурс краси серед дівчат, які соціально активні і можуть бути прикладом для інших.

 

«ЗМІ року»

 

ЗМІ, які найбільше уваги приділяють позитивних прикладів, науці, культурі, освіті, нових технологій.

 

 «Винахід року»

 

Проекти наших вчених, винахідників.

 

 «Бізнес проект року»

 

Бізнес-проекти, спрямовані на поліпшення якості життя українців.

 

Учасників конкурсу будуть оцінювати професійне журі та небайдужі українці. Головним критерієм оцінки учасників з боку Журі конкурсу є професійна активність і досягнення, якість створених продуктів, проектів, проведених заходів. Журі (у складі журі обов’язково будуть відомі особистості всеукраїнського масштабу) створить свій рейтинг конкурсантів, а інтернет-користувачі зможуть висловлювати свою думку в онлайн-голосуванні. За сумою глядацьких симпатій і оцінок журі будуть визначатися переможці в кожній номінації.

 

Участь у конкурсі може взяти будь-яка людина без вікових обмежень, а також колективи, організації. Участь у конкурсі є безкоштовною. Церемонія нагородження відбудеться у вересні 2017 року у Bartolomeo Club. Для переможців конкурсу готують фірмову золоту брошку «KS Motivation» і статуетку.

Версія для друку