Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Утворено ініціативну групу для формування нового складу громадської ради при Житомирській обласній адміністрації

11 Лютого 2015 • 10:16

Кіл-сть переглядів: 731

9 лютого 2015 року голова обласної державної адміністрації Сергій Машковський підписав розпорядження №36 «Про ініціативну групу з підготовки установчих зборів для формування нового складу громадської ради при Житомирській обласній адміністрації».

 

Ініціативну групу утворено відповідно до пункту 8 Типового положення про громадську раду, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 р. № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики». До складу ініціативної групи ввійшли 35 представників інститутів громадянського суспільства, які подали відповідні заяви на ім’я голови облдержадміністрації. Очолив ініціативну групу заступник голови облдержадміністрації – Лагута Ярослав Миколайович.

 

Формування ініціативної групи необхідне для здійснення заходів щодо підготовки та проведення установчих зборів, де буде обрано склад громадської ради при Житомирській обласній адміністрації» на найближчі 2 роки. Члени ініціативної групи повинні не лише підготувати для оприлюднення на офіційному веб-сайті облдержадміністрації повідомлення про дату, час місце, порядок проведення установчих зборів, відомості про склад ініціативної групи та відповідальну особу (осіб), але й визначити порядок прийняття документів від інститутів громадянського суспільства для участі в установчих зборах, основні етапи їх підготовки та проведення.

 

 

 Прес-служба облдержадміністрації

Версія для друку