Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Увага, останній день реєстрації на інфодень у рамках Програми «Білорусь-Україна»

05 Лютого 2016 • 14:44

Кіл-сть переглядів: 509

Завтра, 8 лютого, о 10.00 у сесійній залі Житомирської облдержадміністрації відбудеться інформаційний день у рамках Конкурсу проектних пропозицій за Програмою територіального співробітництва країн Східного партнерства «Білорусь-Україна».

 

До участі запрошуються державні та громадські організації Житомирської області, зацікавлені у поданні на конкурс спільних проектів з білоруськими партнерами.

 

Під час інформаційного дня учасники отримають  докладні роз’яснення щодо умов конкурсу, положень для заявників, технічних правил заповнення та подання документів.

 

Увага! Для всіх учасників обов’язкова попередня реєстрація: http://eaptc.eu/ru/register-be-ua.html.

 

У рамках програми учасники (громадські організації та органи влади) можуть отримати від 60 до 250 тисяч євро гранту на реалізацію проекту. Учасник також має забезпечити співфінансування з інших джерел (окрім допомоги ЄС), що складає 10%. Термін впровадження проектів – від 9 до 18 місяців.

 

Проекти подаються та реалізуються за такими напрямками:

  • покращення умов життя місцевих громад в прикордонних регіонах шляхом впровадження спільних проектів у підтримку соціально-економічного розвитку;
  • вирішення спільних проблем екології, зайнятості, охорони здоров’я та інших сфер, які мають спільний інтерес та прикордонне значення;
  • культура, освіта та спорт.

Додаткову інформацію, а також пакет документів можна знайти тут http://eaptc-ma.eu/ru/page/cat/3/belarus–ukraina/.

 

У рамках інформаційного дня о 13.30 год. у прес-центрі ОДА відбудеться прес-конференція для ЗМІ. Акредитація триває до 18:00 7 лютого 2016 року за електронною адресою anatoliy.martsynovski@eaptc.eu, тел. 067-509-21-96.

 

Програму інформаційного дня у Житомирі можна переглянути тут.

Версія для друку