Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

В історико-культурному просторі “Повстанський хутір” було проведено черговий військово-патріотичний вишкіл “Козацькому роду нема переводу”

30 Жовтня 2023 • 16:24

Кіл-сть переглядів: 503

28-29 жовтня на території історико-культурного простору “Повстанський хутір”, розташованого в мальовничій місцевості Радомишльщини, відбувся військово-патріотичний вишкіл під гаслом “Козацькому роду нема переводу”.

 

Під час вишколу 28 юнаків та юначок зі Станишівської, Радомишльської, Житомирської, Коростенської та Тетерівської громад. Протягом двох насичених днів учасники мали змогу поглибити свої навички з індивідуальної тактичної підготовки, тактичної медицини, особливостей застосування безпілотних літальних апаратів, а також практикуватися в елементах бою за допомогою пейнтбольного обладнання.

 

Попри несподівану зміну погодних умов, сильний вітер та дощ, дух учасників лишався незламаним. Ці природні “випробування” лише додали витривалості та загартували молодих патріотів.

 

Організаторами заходу були Управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОВА та ГО “Організація Української Молоді”.

 

Громадська організація “Захист прав молоді”

#утвердження_національної_ідентичності

#вишкіл #Національно_Патріотичне_Виховання

#НПВ #воля #соборність #самобутність #гідність

 

 

Версія для друку