Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

В моїй особі ви завжди знайдете сприяння, підтримку і опору – Ігор Гундич інвесторам

18 Листопада 2016 • 12:55

Кіл-сть переглядів: 788

468413З метою налагодження ефективної співпраці з інвесторами Житомирщини у прес-центрі облдержадміністрації сьогодні, 18 листопада, відбулось засідання Ради з питань залучення інвестицій при ОДА.

 

Під головуванням керівника Житомирської ОДА Ігоря Гундича та за участю першого заступника голови облради Сергія Крамаренка, міського голови Сергія Сухомлина, представників компаній з іноземними інвестиціями присутні обговорили роботу Інвестиційного порталу Житомирської області.

 

Голова облдержадміністрації Ігор Гундич, вітаючи запрошених керівників компаній, зазначив: «Для мене, як керівника області, в першу чергу приємно те, що в нелегкі часи для України, представники бізнесу ризикнули і відкрили підприємства в Житомирській області. І повірте мені, ви про це не пожалкуєте. Я вам можу гарантувати одну річ – ніяких утисків з боку структурних підрозділів області, з якими ви контактуєте, немає і не буде. Якщо ж все-таки такі випадки траплятимуться, ви не соромтесь – телефонуйте до мене. В моїй особі ви завжди знайдете сприяння i підтримку».

 

Також Iгор Гундич наголосив на тому, що буде радий почути нові пропозиції щодо залучення інвестицій та разом з керівниками підприємств втілити їх у життя.

 

Про стан залучення інвестицій в економіку Житомирської області доповів директор департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації Олексій Шатило. За 9 місяців 2016 року в регіон зайшло понад 5 млн доларів прямих іноземних інвестицій. Частина коштів була залучена і вітчизняними інвесторами – понад 2 млрд грн, а це понад 150% до відповідного періоду минулого року.

 

Також завершується робота над створенням інвестиційного порталу області. Він міститиме інвестиційні пропозиції Житомирщини із позначенням на гугл-карті ділянок.

 

Директори та представники компаній Житомирщини активно піднімали питання та разом з керівництвом області i міста обговорювали шляхи вирішення проблем. Зокрема, питання щодо встановлення трансформаторів електропередач в Баранівському та Народицькому районах, проблемy щодо непопередження ПАТ «Житомиробленерго» про зміну тарифу та ціни на електрику, стан доріг та оперативнe розчищення від снігу автотрас області тощо.

 

За словами голови ОДА Ігоря Гундича, всі проблемні питання, які виникають під час діяльності підприємств, обов’язково будуть вирішені з керівниками відповідних установ та організацій.

Версія для друку