Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

В обласному центрі Житомирщини розпочав роботу рекрутинговий центр, — Віталій Бунечко. ВІДЕО

18 Червня 2024 • 14:22

Кіл-сть переглядів: 177

У Житомирі розпочав роботу рекрутинговий центр, де кожен бажаючий має можливість отримати докладну інформацію про наявні бойові та цивільні вакансії у бригадах, які базуються на території Житомирської області, а також у підрозділах Національної гвардії України.

 

До відкриття центру долучилися начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко, заступник голови обласної ради Володимир Ширма, Житомирський міський голова Сергій Сухомлин, громадськість та ЗМІ.

 

Наразі в рекрутинговому центрі надають консультації представники десантно-штурмових військ, зокрема розвідувальні, артилерійські підрозділи та сили безпілотних систем.

 

Також у центрі працюватиме управління у справах ветеранів, яке надаватиме консультації щодо державних та місцевих програм підтримки бійців, які закінчили службу в лавах Збройних сил України.

 

“Протягом понад десяти років війни, яку росія розв’язала проти України, Житомирщина завжди була та залишається областю, з якої до нашого війська стає чи не найбільше добровольців, контрактників та мобілізованих громадян. Зараз у кожного з’явилась гарна можливість приєднатися до своїх знайомих та друзів в наших бойових підрозділах”, — підкреслив Віталій Бунечко.

 

Головне завдання центру зробити так, щоб вмотивована людина, яка має навички та здібності та претендує на конкретну посаду у конкретній бригаді – змогла потрапити саме туди. Про службу та необхідні вимоги до кандидатів розповідатимуть самі бійці, які безпосередньо беруть чи брали участь у бойових діях у лавах того чи іншого підрозділу.

 

“Дякую житомирській міській раді за таку важливу ініціативу та усім, хто доклав зусиль до створення центру! Запрошую усіх бажаючих відвідати Житомирський рекрутинговий центр, обрати роботу за своєю спеціальністю та одночасно разом з побратимами та посестрами наближати нашу Перемогу!”, — підсумував Віталій Бунечко.

Версія для друку