Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

В область надійшли перші субвенції за травень

06 Травня 2015 • 07:02

Кіл-сть переглядів: 625

Місцеві бюджети Житомирщини 5 травня отримали чергові субвенції з державного бюджету. Як повідомляють у департаменті фінансів облдержадміністрації, 111501,7 тис. грн. спрямовано на виплату допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам та тимчасової державної допомоги дітям.

 

На надання пільг з послуг зв’язку, інших передбачених законодавством пільг (крім пільг на одержання ліків, зубопротезування, оплату електроенергії, природного і скрапленого газу на побутові потреби, твердого та рідкого пічного побутового палива, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати (утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), вивезення побутового сміття та рідких нечистот), на компенсацію втрати частини доходів у зв’язку з відміною податку з власників транспортних засобів та інших самохідних машин і механізмів та відповідним збільшенням ставок акцизного податку з пального і на компенсацію за пільговий проїзд окремих категорій громадян надійшло 1383,5 тис. грн.

 

Окрім цього, 55,6 тис. грн. спрямовано на придбання витратних матеріалів для закладів охорони здоров’я та лікарських засобів для інгаляційної анестезії, а 380,3 тис. грн. – на придбання медикаментів та виробів медичного призначення для забезпечення швидкої медичної допомоги.

 

Прес-служба облдержадміністрації

 

Версія для друку