Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

В області для медиків створять службові маршрути для довезення на роботу

18 Березня 2020 • 15:36

Кіл-сть переглядів: 644

Відсьогодні, 18 березня, на Житомирщині заборонене пасажирське перевезення у приміському, міжміському внутрішньообласному та міжобласному сполученні. Поки заборона діятиме три тижні до завершення карантину – по 3 квітня 2020 року.

 

Однак, частина медичних працівників не змогли дістатися до своїх робочих місце через труднощі з транспортом. Тому в області розроблять службові маршрути для довезення медиків на роботу.

 

«Сьогодні вивчаємо потребу для медичних працівників у довезенні їх на роботу. Потрібно знати кількість людей та напрямки. І будемо створювати спеціальні службові маршрути для медиків, аби вони без перешкод у час карантину діставалися до лікувальних установ області», – розповіла заступниця голови ОДА Наталія Остапченко під час брифінгу.

 

Нагадаємо, що на Житомирщині з місцевих бюджетів виділили понад 45 млн грн на запобігання поширенню коронавірусної інфекції.

 

Варто відмітити, що відповідно до законів, спрямованих на протидію поширенню коронавірусу в Україні, які підписав сьогодні Президент України Володимир Зеленський, медичним працівникам передбачається доплата. Так медикам, які задіяні на роботах з ліквідації з коронавірусу в Україні, доплачуватимуть до 200% зарплати. Також будуть здійснені доплати окремим категоріям працівників, які забезпечують основні сфери життєдіяльності.

 

Версія для друку