Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

В ОДА провели засідання епідеміологічної комісії щодо захисту від коронавірусу COVID-19

15 Лютого 2020 • 13:17

Кіл-сть переглядів: 1 132

Сьогодні, 15 лютого, в ОДА провели засідання тимчасової епідеміологічної комісії щодо захисту жителів області від коронавірусу COVID-19.

 

Авіарейсом з Дубаю в Україну повертається частина працівників китайської компанії Sinohydro Corporation Limited (SCL) після святкування китайського Нового року для продовження будівництва об’їзної автодороги навколо Житомира. За даними Державної міграційної служби, до виїзду закордон, близько 40 працівників з КНР працювало на об’єкті.

 

На засіданні тимчасової епідеміологічної комісії щодо запобігання китайського коронавірусу під головуванням заступника голови Наталії Остапченко повідомили про те, що 16 працівників із КНР залишалися на території України. Участь в засіданні також взяв голова ОДА Віталій Бунечко.

 

За повідомленням Управління Державної міграційної служби в Житомирській області, що 13 лютого прибув один працівник, якого оглянули та провели медичний огляд. Керівництво компанії, яка будує дорогу, прийняло рішення – ізолювати працівника на 14 днів. Надалі, усі інші працівники, які прибудуть з Китаю, будуть ізольовані. Протягом двох тижнів за ними будуть спостерігати медики.

 

«Не створюємо паніку, безпека держави – перш за все! На рівні держави та області вживаються всі можливі заходи, що сприяють повноцінному захисту населення. Всі госпітальні бази в Житомирській області готові до прийняття таких пацієнтів. Працівники, котрі повертаються з Китаю, будуть ізольовані на час спостереження за ними медиками», – наголошує голова ОДА.

Версія для друку