Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

В умовах війни надважливо відновлювати емоційне здоров’я, – Неля Ковалюк на заході для людей з інвалідністю

23 Червня 2022 • 17:02

Кіл-сть переглядів: 211

Сьогодні, 23 червня, Представник Урядової уповноваженої з прав осіб з інвалідністю в Житомирській ОВА Неля Ковалюк долучилася до онлайн-заходу за методикою розвитку мислення «Ментаніум».

 

Захід відбувся в рамках проєкту “Криза в Україні: реагування та відновлення з урахуванням інвалідності”, який реалізує Національна Асамблея людей з інвалідністю України за підтримки Європейського форуму осіб з інвалідністю.

 

Під час заходу учасники брали участь в іграх із зосередження уваги, розвитку логічного мислення, пам’яті, а також робили вправи, які сприяють психологічному розвантаженню.

«Це вже другий захід, який проводить за певною тематикою Житомирська обласна громадська організація людей з інвалідністю «Молодь. Жінка. Сім’я». В умовах війни надважливо відновлювати емоційне здоров’я. Сьогоднішній захід створює для цього якнайкращі умови», – повідомила Неля Ковалюк.

Нагадаємо, що Неля Ковалюк долучилася до онлайн-семінару щодо порядку отримання компенсації за знищене чи пошкоджене житло.

 

Довідково. Ментаніум — це методика всебічного розвитку когнітивних та афективних функцій мозку, життєвого, розумового та емоційного інтелекту, а також гармонізації емоційно-чуттєвих взаємодій людей у віці від 3 до 99 років.

 

Версія для друку