Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

В Ушомирській громаді ремонтують дорогу за кошти від збору митних платежів. ФОТО

24 Жовтня 2017 • 08:37

Кіл-сть переглядів: 914

Підрядник влаштовує верхній шар асфальтобетону на ділянці автомобільної дороги С060739 Ушомир-Ковбащина, на поточний середній ремонт якої виділено 3 млн 266 тис. грн.

 

«3 км нової дороги для Ушомирської ОТГ – це не просто початок. Це гарний приклад для тих громад, що на даний час ще не об’єдналися. Дякую за сприяння та підтримку голові ОДА Ігорю Гундичу», – зазначив голова Коростенської РДА Сергій Дмитрук, оглядаючи ремонт дороги.

 

Ділянка в Ушомирській об’єднаній громаді протяжністю 3 км входить до переліку доріг Житомирщини, які у 2017 році ремонтуються за кошти від перевиконання збору митних платежів.

 

У липні цього року голова ОДА Ігор Гундич вперше ініціював спрямування 358,4 млн грн за рахунок перевиконання збору митних платежів  на капітальний і поточний ремонт доріг в області у 2017 році.

 

Ремонт автодороги Ушомир-Ковбащина здійснює ПП «Автомагістраль». За тим, наскільки активно та якісно підрядник виконує середній поточний ремонт ділянки Ушомир-Ковбащина, слідкує голова Коростенської РДА Сергій Дмитрук.

 

За словами Сергія Дмитрука, за кошти митниці цього року також планується проведення ремонту доріг в селах Коростенського району: Ушомир-Заріччя – 2,5 км, Вигів-Горщик – 14,2 км, Поліське-Давидки – 9,0 км.

 

Нагадаємо, що 23 жовтня Ігор Гундич відкрив міст у Хорошівському районі, на Житомирщині тривають ремонти місцевих доріг за кошти митниці, які стартували у серпні

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Версія для друку