Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

В’ячеслав Авраменко проінспектував процес набору до «Гвардії наступу» у Житомирі

09 Лютого 2023 • 16:46

Кіл-сть переглядів: 408

Про це повідомляє Житомирська районна військова адміністрація.

 

Так, в.о. начальника Житомирської РВА В’ячеслав Авраменко відвідав центр надання адмінпослуг (Прозорий офіс) у Житомирі та ознайомився з процесом набору до «Гвардії наступу».

«Україна готується остаточно вигнати окупантів зі своєї території. Для виконання цього надскладного завдання потрібно постійно посилювати наші спроможності», – наголосив він.

Поспілкувавшись із добровольцями та представниками силових відомств, В’ячеслав Авраменко зазначив, що робота у центрі проводиться на належному та якісному рівні. Наразі багато охочих мають намір долучитися до «Гвардії наступу» не лише в центрі надання адмінпослуг, а й за телефонами «гарячих ліній» та на офіційному вебсайті.

 

Нагадаємо, що в рамках проєкту «Гвардія наступу» буде сформовано вісім бригад: «Буревій», «Червона Калина», «Кара-Даг», «Рубіж», «Спартан», «Азов» – бригади Національної гвардії; «Лють» – Нацполіції, «Сталевий Кордон» – Державної прикордонної служби, до складу яких увійдуть добровольці. Їх навчатимуть найкращі фахівці з бойовим досвідом. Ці бригади матимуть сучасне оснащення, а для їхньої підготовки залучатимуть досвідчених інструкторів.

 

Як подати заявку для вступу в «Гвардію наступу», читайте ТУТ.

 

Довідково. Рекрутинговий центр працює у приміщенні Центру надання адміністративних послуг Житомирської міської ради у форматі «Прозорий офіс»  за адресою: м.Житомир, Польовий майдан, 8.

 

Версія для друку