Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

В Житомирі відбулося засідання обласної комісії ТЕБ та НС

26 Травня 2017 • 14:10

Кіл-сть переглядів: 593

Обстеження протипожежного стану будинків підвищеної поверховості у місті Житомирі здійснюватиме комісія з представників балансоутримувача, ЖКГ та органів державного нагляду (контролю) у сфері пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту.

Про це говорили сьогодні, 26 травня, під час чергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням заступника голови – керівника апарату облдержадміністрації Олексія Ясюнецького.

На порядок денний було винесено питання стану протипожежного захисту будинків підвищеної поверховості у м. Житомирі та дотримання санітарних і пожежних норм на об’єктах літнього відпочинку та оздоровлення жителів області протягом оздоровчого періоду 2017 року.

Начальник управління цивільного захисту населення облдержадміністрації Сергій Безносюк зазначив, що забезпечення санітарно-епідеміологічного та протипожежного захисту об’єктів та відпочинку для дорослих та дітей потребує першочергового вирішення з метою своєчасної підготовки до оздоровчого періоду 2017 року.

Версія для друку