Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Велике будівництво на Житомирщині: на шляхопроводі через залізницю завершуються армувальні роботи. ФОТО

26 Серпня 2021 • 11:28

Кіл-сть переглядів: 515

Поблизу міста Чуднів триває зведення шляхопроводу над залізничними коліями. Споруда розташована на км 57 + 058 автодороги Н-03 Житомир – Чернівці, ремонт якої здійснюється за програмою Президента України «Велике будівництво». Про це повідомляє Укравтодор.

«Завдяки будівництву шляхопроводу не лише скорочуємо час подорожі в напрямку Хмельницької області, а й ліквідовуємо залізничний переїзд. Це підвищить безпеку руху автомобільного та залізничного транспорту», – йдеться у повідомленні.

Наразі підрядна організація проводить армувальні роботи для влаштування монолітної плити. Наступний етап – влаштування бетону.

 

Довжина збудованого шляхопроводу буде 66,886 м. Висота – 7,5 метрів над рівнем залізниці.

 

Зверніть увагу, що рух через залізницю на перегоні Чуднів – Волинський – Разіне на час ремонту закрито.

 

Нині на 7 ділянках автодороги Житомир – Чернівці у Житомирській області триває ремонт (від міста Чуднів до кордону з Хмельниччиною).

 

Нагадаємо, що в рамках президентської програми 23-24 серпня на Житомирщині відкрито ще два знакових об’єкти – 50-метровий флагшток на майдані Соборному в Житомирі та відреставровану будівлю Магістрату.

 

Довідково. Автошлях Н-03 – автомобільна дорога національного значення, котра проходить територією Житомирської, Хмельницької та Чернівецької областей. Загальна протяжність дороги становить 350 км. Житомирщиною пролягають 89 кілометрів.

 

Підрядник: ТОВ «Мостобудівельний загін №112».

 

Версія для друку