Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Велике будівництво на Житомирщині: Незабаром наші діти зможуть відвідувати сучасний центр розвитку, – жителі Новоборівської громади. ФОТОРЕПОРТАЖ

13 Жовтня 2021 • 12:07

Кіл-сть переглядів: 541

Наприкінці листопада цього року планується завершити реконструкцію (термомодернізацію) Центру розвитку дитини «Сонечко» у смт Нова Борова, яке здійснюєтьсяу рамках програми Президента України «Велике будівництво». Про це повідомляє Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА.

“Центр розвитку дитини було побудовано 40 років тому й потребував ремонту задля створення комфортних умов для вихованців. Маленькі жителі нашої громади з нетерпінням чекають на відкриття реконструйованого та утепленого центру, аби із задоволенням проводити у ньому час та відкривати для себе країну знань. Таку можливість вихованці отримали завдяки програмі Президента України “Велике будівництво””, – зазначають у Новоборівській громаді.

За інформацією Департаменту регіонального розвитку Житомирської ОДА, реконструкцію Центр розвитку дитини розпочато у 2021 році за кошти державного фонду регіонального розвитку та коштів місцевого бюджету Новоборівської селищної територіальної громади.

 

На сьогодні об’єкт має високий ступень будівельної готовності:

 

утеплено та оздоблено фасади;

 

встановлено металопластикові вікна;

 

влаштовано нові інженерні мережі;

 

завершено штукатурні роботи.

 

Наразі проводяться внутрішні оздоблювальні роботи.

 

Як проходить реконструкція Центру розвитку дитини «Сонечко» у смт Нова Борова дивіться нижче у ФОТОРЕПОРТАЖІ. 

 

Із ВІДЕО проведення робіт на об’єкті “Великого будівництва” у Новоборівській громаді можна ознайомитися ТУТ.

 

Нагадаємо, що в рамках президентської програми «Велике будівництво» також на завершальному етапі перебуває реконструкція Житомирського обласного онкологічного диспансеру.

 

 

default

default

default

Версія для друку