Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Велике будівництво на Житомирщині: триває капітальний ремонт плавального басейну у Бердичеві. ВІДЕО

06 Серпня 2021 • 12:04

Кіл-сть переглядів: 477

У рамках реалізації програми Президента Володимира Зеленського “Велике будівництво” на Житомирщині триває капітальний ремонт КУ «Міський плавальний басейн» у м. Бердичів.

 

Проєкт має на меті осучаснити інфраструктуру та створити належні умови для занять фізичною культурою та спортом жителями Бердичівської громади різних вікових груп та категорій.

 

Як повідомляє Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА, в даний проєкт включено усі роботи, необхідні для повноцінного функціонування басейну:

 

влаштування покрівлі;

 

встановлення нової вентиляційної системи;

 

встановлення додаткових котлів для автономної котельні;

 

утеплення та оздоблення фасаду приміщення;

 

оновлення сходів;

 

встановлення пандуса;

 

ремонт балкону та вхідної групи;

 

встановлення металевої огорожі навколо території.

 

Під час ремонту плавального басейну також впроваджуються заходи з енергозбереження та енергоефективності будівлі, що зменшить витрати місцевого бюджету на утримання установи в подальшому.

 

Це єдиний на території міста басейн. Максимальна потужність закладу – 500 відвідувачів на день. Довжина чаші 25 м, яка розділена на 4 доріжки.

 

Нагадаємо, що Наталія Остапченко в рамках робочої поїздки до Коростенського району проінспектувала ряд об’єктів програми Президента України Володимира Зеленського «Велике Будівництво».

 

Довідково. Загальна кошторисна вартість проєкту – 32690,427 тис. грн. Будівельні роботи виконуються за кошти державного фонду регіонального розвитку та співфінансування з місцевого бюджету.

 

Версія для друку