Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Велике будівництво на Житомирщині: У більшості територіальних громад області в рамках програми Президента триває розбудова автошляхів, – Віталій Бунечко

22 Жовтня 2021 • 10:45

Кіл-сть переглядів: 349

У Житомирській області активно триває ремонт доріг та, як наслідок, удосконалення транспортної логістики. Майже у кожній територіальній громаді області в рамках програми Президента «Велике будівництво» здійснюється розбудова автошляхів, які не ремонтували роками. Одним із них є ділянка Жеревці-Миролюбів, що пролягає через Зарічку, Миколаївку й Топільню Коростенського району.

«Ця дорога була в жахливому стані, а вже останні місяці, допоки не розпочали робити ремонт, мешканцям прилеглих сіл дістатися із села на роботу до центру громади стало майже нездійсненним завданням. Тому місцеві жителі з нетерпінням чекали на цей ремонт», – розповів голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.

Наразі тут вистелили всі необхідні шари асфальтобетонного дорожнього покриття та влаштовано дорожню розмітку.

 

У ході відновленого ремонту дороги також буде встановлено бар’єрне огородження та проведено заходи із безпеки дорожнього руху зі встановленням дорожніх знаків.

«Усі роботи проводяться згідно з календарним графіком. На це з бюджету держави скеровано 19 мільйонів гривень», – додав голова ОДА.

Віталій Бунечко також наголосив, що у рамках президентської програми відновлення дорожньої інфраструктури триватиме й надалі, адже якісні дороги – це запорука успіху будь-якої громади й будь-якого села.

 

Нагадаємо, що за програмою «Велике будівництво» на Житомирщині триває ремонт автодороги державного значення.

 

Також у рамках президентської програми на залізниці запускають масштабне оновлення парку вантажних вагонів.

 

Версія для друку