Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Велике будівництво на Житомирщині: в обласному протитуберкульозному диспансері триває облаштування інфекційного відділення

10 Січня 2022 • 08:00

Кіл-сть переглядів: 392

У рамках програми Президента України “Велике будівництво” реалізується проєкт із реконструкції лікувального корпусу обласного протитуберкульозного диспансеру під інфекційне відділення.

.

Інфекційне відділення, яке за планом спеціалізуватиметься на гострих кишкових та повітряно-крапельних інфекціях, буде забезпечене новітнім обладнанням, лікувальною та діагностичною апаратурою.

.

Також у закладі передбачається наявність спеціалізованих майданчиків для дезінфекції транспортних засобів приймального відділення та місце для кисневого пункту.

.

Як наголошує МОЗ України, на сьогодні створення безбар’єрного середовища для пацієнтів є одним із пріоритетних принципів роботи всієї медичної системи, саме тому ремонтні роботи проводяться з урахуванням всіх вимог інклюзії.

.

Загальна вартість робіт становить – понад 48 млн грн.

.

Нагадаємо, що у 2021 році у рамках програми Президента «Велике будівництво» на Житомирщині реалізовано 33 проєкти медичної інфраструктури

.

Версія для друку