Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Велике будівництво на Житомирщині: Віталій Бунечко ознайомився з початком робіт на ділянці автодороги Андрушівка-Червоне-Закутинці

03 Серпня 2021 • 18:00

Кіл-сть переглядів: 528

Сьогодні, 03 серпня, голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко в рамках робочої поїздки до громад Бердичівського та Житомирського районів разом із місцевим керівництвом та представниками ЗМІ проінспектували реалізацію програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

 

Так, у Червоненській громаді розпочато роботи на одному з об’єктів програми – капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення О 060102 Андрушівка-Червоне-Закутинці км 24+543 – км 32+406.

 

Нагадаємо, вчора голова Бердичівської РДА Людмила Димидюк повідомила, що роботи стартують сьогодні.

 

У рамках програми планується відремонтувати майже 8 кілометрів дорожнього покриття та провести роботи по розширенню проїзної частини.

 

Наразі тут вже почала працювати відповідна дорожня техніка, зокрема 4 грейдера та 4 вантажних автомобіля, що привозять пісок.

 

Голова Житомирської ОДА зауважив, що ця ділянка дуже важлива для прилеглих громад, адже вона з’єднує не лише декілька населених пунктів, а й десятки сільськогосподарських підприємств Андрушівської та Червоненської громад.

«Зараз саме той час, коли завдяки участі у державних програмах, місцева влада, за умови наявності якісних проєктів та співфінансування, може зробити багато корисного для жителів та суттєво вдосконалити соціальну інфраструктуру. Тому певен, що очільник громади та депутатський корпус розуміють, потрібно прикладати максимум зусиль для розв’язання нагальних питань», — додав Віталій Бунечко.

Голова ОДА також додав, що це не єдиний об’єкт президентської програми на території Бердичівського району. Вже завершено реконструкцію мосту через річку Постіл, який зараз являє собою надійну споруду з якісним асфальтовим покриттям. Незабаром буде отримано дозвільні документи на введення споруди в експлуатацію.

 

Нагадаємо, що на обході міста Бердичів будується транспортна розв’язка на автошляху М-21.

 

Також у Коростенському районі розпочато ремонт автошляху М-21 на км 50+483 – км 71+990.

 

Довідково. Замовник робіт – Житомирська обласна державна адміністрація.

 

 

Версія для друку