Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Відкриття пам’ятника Героям Небесної Сотні пройде без квітів та покладань

23 Серпня 2017 • 14:22

Кіл-сть переглядів: 620

Відкриття пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні відбудеться вже сьогодні, 23 серпня, о 21.00 год. 

 

Закликаємо прийти у національному одязі – вишиванці, та з державною символікою – синьо-жовтими прапорами та іншими елементами. Відкриття пройде без покладань квітів та лампадок.

 

Захід відбудеться в рамках відзначення державних свят України – Дня Державного Прапора та Дня незалежності.

 

Запрошуємо жителів та гостей міста долучитись до заходу на майдані ім. С.Корольова, в якому візьме участь Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко, родини загиблих Героїв, керівництво області та міста.

 

Також голова ОДА Ігор Гундич повідомив про сюрприз для жителів міста – на фасаді ОДА та облради щоночі горітиме символічна синьо-жовта підсвітка, яка встановлена спеціально в рамках відзначення Дня Державного Прапора.

 

Пам’ятник Героям Небесної Сотні – це композиція, яка складається із скульптури та триптиху, і вночі підсвічуватиметься. Всі елементи пам’ятника вже встановлені,  благоустрій території навколо пам’ятного знаку завершено. Триптих виготовлений з кортенової сталі – так званого «вічного» металу.

  

Чекаємо кожного небайдужого громадянина о 21.00 год 23 серпня на майдані ім. С.Корольова.

 

Нагадаємо, що вранці 23 серпня на майдані ім. С.Корольова дефлімпійські чемпіони урочисто підняли Державний Прапор України у Житомирі. 24 серпня на житомирян чекає святкова програма «Україна. Народжені вільними» у різних локаціях міста впродовж дня. Детальніше про план заходів читайте ТУТ.

 

Версія для друку