Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Відсутні обмеження щодо дати реєстрації громадських організацій в громадських радах

24 Березня 2015 • 16:44

Кіл-сть переглядів: 644

Для участі в установчих зборах з формування нового складу громадської ради документи може подати будь-яка організація, не залежно від дати реєстрації.

 

Організаціям, що зареєстровані упродовж минулих 2 років, замість інформації про останні 2 роки діяльності потрібно надати звіт за період, упродовж якого існує організація. Тобто, якщо громадська організація зареєстрована півроку тому, вона подає необхідні (відповідно до нижчеподаного переліку) документи з інформацією про діяльність за півроку.

 

Документи приймаються до 14 квітня включно за адресою: м-н ім. С.П. Корольова, 1, каб. №231.

 

Для участі в установчих зборах з обрання нового складу громадської ради при Житомирській обласній державній необхідно подати заяву, підписану уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства.

 

До заяви додаються:

1. Рішення керівника інституту громадянського суспільства про делегування представника для участі в установчих зборах.

2. Копії документів (свідоцтво, витяг з єдиного реєстру юридичних і фізичних осіб, статут тощо) про легалізацію  інституту громадянського суспільства.

3. Інформація про результати діяльності  інституту громадянського суспільства за останні два роки (або за період існування організації, якщо вона зареєстрована менше 2 років тому).

4. Біографічна довідка кандидата на членство в громадській раді.

 

 

Звертаємо увагу на те, що станом на 24 березня 2015 року формування громадської ради при облдержадміністрації регламентується постановою Кабінету Міністрів України „Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики” від 03.11.2010 р. № 996 у редакції від 06.12.2014.

 

Прес-служба облдержадміністрації

 

 

 

Версія для друку