Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Відзначили переможців обласного конкурсу дитячого малюнка «Дякую за твій захист». ВІДЕО

21 Червня 2024 • 14:00

Кіл-сть переглядів: 854

20 червня відбулося нагородження переможців обласного конкурсу дитячого малюнка «Дякую за твій захист», який символічно розпочався 23 травня у День Героїв України та завершився 01 червня у Міжнародний день захисту дітей.

 

До заходу долучилися заступник начальника Житомирської обласної військової адміністрації Віктор Градівський, начальник відділу з питань ветеранської політики Житомирської ОВА Денис Соколовський та начальниця Служби у справах дітей Анна Лужко.

«Ми живемо у непрості часи, але завдяки дітям у наших серцях залишається віра у перемогу та майбутнє. Саме тому я щиро вдячний вам, наші юні митці, за креативність та сміливість. Завдяки вам наші воїни мають сили захищати Україну. Ви є надією та натхненням. Тож нехай війна залишиться лише на цих малюнках, а не у вашій пам’яті», — зазначив під час заходу Віктор Градівський.

Нагороджувати дітей запросили військовослужбовців, які наразі проходять реабілітацію після поранень, зокрема Олександра Кондратенка — Героя, ветерана війни, учасника Всеукраїнського відбору до національної збірної Ігор Нескорених, володаря трьох золотих медалей з плавання.

 

Загалом участь у конкурсі взяли 100 дітей. У віковій категорії від 5 до 10 років нагороди отримали:

 

Віра Татарчук —1 місце;

 

Домініка Солдатюк — 2 місце;

 

Тетяна Осіпчук — 3 місце.

 

У віковій категорії від 11 до 15 років:

 

Юлія Радченко та Владислава Гудімова — 1 місце;

 

Софія Бабчик — 2 місце;

 

Аліна Войтенко — 3 місце.

 

Також Дипломи за участь від Громадської спілки «Дім Ветерана» отримали Поліна Лящук, Анна Сич, Анна-Марія Ейсмонт, Вікторія Харук та Дар’я Жигановська.

 

На завершення заходу діти взяли участь у майстер-класі із розмальовування гільз.

 

 

 

Версія для друку